Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ 18-19 Ιούνη!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αποφάσισε τη συμμετοχή του στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 18 και 19 Ιούνη, προκειμένου από κοινού να δώσουμε συνέχεια με κλιμάκωση της πάλης μας για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους δουλειάς μας, σε μία περίοδο που η εντατικοποίηση στους χώρους δουλειάς μας με την αύξηση της επιβατικής κίνησης, διαρκώς αυξάνεται, που η ακρίβεια έχει ξεπεράσει καθε προηγούμενο και η εξέλιξη του ιμπεριαλιστικού πολέμου με την ενεργή συμμετοχή της χώρας μας είναι επικίνδυνη. 

Με ενθουσιασμό, για πρώτη φορά από την ίδρυση του Σωματείου μας, θα συμμετέχουμε σε μία τόσο μεγάλη και ζωντανή σύσκεψη, δίνοντας συνέχεια στις πανελλαδικές συσκέψεις του κλάδου μας από κοινού με τα ταξικά σωματεία του κλάδου για τη διεκδίκηση υπογραφής κλαδικών συμβάσεων, αλλά και όσες προηγήθηκαν στην Αττική. Με ενθουσιασμό θα παρευρεθούμε σε αυτό το μεγάλο γεγονός, όπου σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα, που έχουν δώσει μια σειρά από μάχες, θα οργανώσουμε απο κοινού τα επόμενα βήματα στο δρόμο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, για νέες κατακτήσεις! 

Το σύνθημα «στην οργάνωση η δύναμη, στον αγώνα η ελπίδα, όπλο μας η αλληλεγγύη» θα προσπαθήσουμε να το μεταφέρουμε σε όλους τους συναδέλφους μας που αγωνιούν για το αύριο, που πιστεύουν πως κάτι πρέπει να γίνει! Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να δυναμώσουμε τα σωματεία μας για να είμαστε δυνατοί εμείς οι εργαζόμενοι! Μέσα από τη σύσκεψη και την προετοιμασία της δυναμώνουμε τη συμπόρευσή μας με το ΠΑΜΕ, με το διεκδικητικό πλαίσιο που έχει, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Εκτελεστικής Γραμματείας, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά του στην προσπάθεια ίδρυσης του σωματείου μας και τα μετέπειτα βήματά του, στην απάντηση στις προκλήσεις της εργοδοσίας.  

Στη σύσκεψη θα συμμετέχει αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου μας και συνάδελφοί μας που το επιθυμούν. Στα μέσα του Ιούνη προγραμματίζουμε τη Γενική μας Συνέλευση όπου θα συζητηθούν όλα τα παραπάνω.