ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ!


Ο πολύχρονος δίκαιος αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ γνωρίζει την αλληλεγγύη μας, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Μας έχει διδάξει ότι όταν οι εργαζόμενοι αποφασίσουν κάτι και παλεύουν με κριτήριο την ζωή τους, τα δικά τους συμφέροντα, μπορούν να τα βάλουν με «θεούς και δαίμονες». Άλλωστε, έχουν περάσει πολλοί υπουργοί και κυβερνήσεις, υπηρετώντας την ίδια πολιτική, αυτή της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και όμως δε λύγισαν τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Το  τελεσίγραφο της κυβέρνησης που απολύει και πετάει έξω από τον οικισμό τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους δείχνει ότι μας μετράνε μόνο σαν αριθμούς. Ο αγώνας σας κράτησε ανοιχτό το εργοστάσιο κόντρα στην πολιτική απαξίωσης, εγκατάλειψης και υπερχρέωσης που εφάρμοσαν αυτή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, επιδιώκοντας να παραδώσει τμήμα του ορυκτού πλούτου της χώρας, χωρίς εργαζόμενους με δικαιώματα. Άραγε θα επικαλεστούν ξανά τα διάφορα παπαγαλάκια, ότι οι αγώνες των εργαζομένων είναι αυτοί που «δήθεν» κλείνουν τις επιχειρήσεις;

Το σωματείο μας θα σταθεί έμπρακτα στη συνέχιση του αγώνα σας, για να μείνει η ΛΑΡΚΟ ανοιχτή, για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά σας, για να μείνετε στον τόπο σας! Η αλληλεγγύη των εργατών είναι σημαντική, δίνει δύναμη για τη συνέχεια και στους δρόμους του αγώνα θα είμαστε εκεί!

Καλή δύναμη! Καλούς αγώνες!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αθήνα 02/02/2022