ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ EFOOD ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ!!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ. Σ. του Σωματείου μας χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της efood σε όλη την Ελλάδα και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους, τον αγώνα τους για τη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων. Καταγγέλουμε την προκλητική στάση της εργοδοσίας που ακόμα και τώρα δε δέχεται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.  Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχει προκυρήξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων σε Επισιτισμό- Τουρισμό.

Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων είναι και δικά μας αιτήματα..! Η αγωνιστική στάση χιλιάδων εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα- απάντηση στην προσπάθεια της εργοδοσίας να εφαρμόσει το νόμο έκτρωμα της κυβέρνησης, να τους μετατρέψει από εργαζόμενους σε «συνεργάτες» για να απαλλαγεί από ασφαλιστικές εισφορές, δώρα και επιδόματα.

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας! Οι συνάδελφοι διανομείς διεκδικούν το αυτονότητο, δουλειά με δικαιώματα, σταθερή δουλειά, αξιοπρεπές εισόδημα, να μπει τέρμα στους εκβιασμούς με τις ορισμένου χρόνου συμβάσεις και την αξιολόγηση!

Η στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε, η ογκώδης μοτοπορεία ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, μας γεμίζουν αισιοδοξία, δύναμη και κουράγιο για να δώσουμε συνέχεια στους αγώνες μας για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας όλων των εργαζομένων στον επισιτισμό με αξιοπρεπείς μισθούς και συγκροτημένα δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για να μείνει στα χαρτιά το τερατούργημα νόμος που πρόσφατα ψήφισε η κυβέρνηση!!

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην efood με κάθε τρόπο, συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία την Παρασκευή 24 Σεπτέβρη και στη συγκέντρωση στις 11.00 στο Πεδίον του Άρεως.

                                                                      Το Διοικητικό Συμβούλιο