Σχετικά με τη συνάντηση εκπροσώπων του σωματείου με την εταιρεία.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με τη σημερινή αποφασιστική μας παρέμβαση,  η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο: να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, κάτι που για δύο ολόκληρα χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μία φορά! Την παρέμβασή μας στήριξαν το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Ανατ. Αττικής και το Συνδικάτο επισιτισμού, τουρισμού και ξενοδοχείων.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε καταθέσαμε τα αιτήματά μας ως προς την κάλυψη του εισοδήματός μας στο ύψος του μισθού μας από την εταιρεία, την άμεση καταβολή του επιδόματος αδείας, την τήρηση των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής κυρίως ως προς την τήρηση των ειδικοτήτων. Διατυπώσαμε το αίτημά μας για την απαγόρευση των απολύσεων αλλά και ζητήματα όπως κατά πόσο υπάρχουν οφειλές σχετικά με ποσό του δώρου Πάσχα. Ο διευθυντής προσωπικού δεσμεύτηκε ότι θα μας απαντήσουν επίσημα στα αιτήματά μας. Επιπλέον, ότι το επίδομα αδείας θα μπει κανονικά, όπως συνηθίζεται αλλά και ότι θα αποσταλούν μέσω mail οι μισθοδοσίες για το δώρο Πάσχα.

Συνάδελφοι, καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός! Οργανωνόμαστε στο σωματείο, γινόμαστε πιο δυνατοί.

 Κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας!

Ανανεώνουμε το αγωνιστικό μας ραντεβού για το μεγάλο συλλαλητήριο που καλούν σωματεία, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες αύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 19.15 στα Προπύλαια, ενάντια στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων!

Η προσπάθεια να μας φιμώσουν, να βάλουν στο γύψο τις διεκδικήσεις μας ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!