Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της Σελέκτ στην Κέρκυρα!


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

Χαιρετίζουμε τις μαζικές κινητοποιήσεις που έχετε πραγματοποιήσει όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να διασφαλιστεί το εισόδημα των εργαζομένων στον επισιτισμό και τον τουρισμό.

 Αντίστοιχα και εμείς, από κοινού με το κλαδικό Συνδικάτο της Αττικής έχουμε πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να μην πληρώσουμε ξανά εμείς οι εργαζόμενοι τα σπασμένα, να διασφαλιστεί το εισόδημά μας ευθύνη του κράτους και της εργοδοσίας.

Καταδικάζουμε τη στάση της εργοδοσίας Σελέκτ Σέρβις Πάρτνερ που δεν έχει προχωρήσει στην επαναπρόσληψη των εποχικών εργαζομένων και δε δέχεται να κάνει ούτε το ελάχιστο, να δηλώσει τους εργαζόμενους που εργάζονταν την προηγούμενη καλοκαιρινή περίοδο, προκειμένου να πάρουν έστω και για ένα μήνα το επίδομα που προβλέπεται.

Η στάση της είναι ενιαία, δε μας ξαφνιάζει. Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα στο αεροδρόμιο της Αθήνας είμαστε ακόμη στο σκοτάδι για το πότε και με τι όρους θα επιστρέψουμε στη δουλειά ενώ όσα καταστήματα λειτουργούν, έχουν το ελάχιστο δυνατό προσωπικό.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά σας, που αναδείξατε με αφορμή το διήμερο κινητοποιήσεων τις προηγούμενες μέρες, άλλωστε η διοίκηση του σωματείου μας έθιξε το ζήτημα στη διεύθυνση προσωπικού, χωρίς καμία ανταπόκριση.

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια, για να μη μείνει κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα. Συνεχίζουμε τους αγώνες μας μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας!