Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ETRAVELI!

 Το σωματείο μας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ETraveli όπου διεκδικούν να παρθεί πίσω η εκδικητική απόλυση εργαζομένου επειδή συμμετείχε στην τεράστια Πανεργατική απεργία στις 28 Φλεβάρη. Οι εργαζόμενοι και το νεοσύστατο σωματείο τους παλεύουν ενάντια στην προσπάθεια τρομοκράτησής τους, απαντώντας με στάση εργασίας όπου αποφάσισαν μέσω συλλογικών και μαζικών διαδικασιών, αύριο Τετάρτη 3 Απρίλη 9 με 11 το πρωί.

Στη μεγάλη απεργία προτάχθηκε το σύνθημα “ Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας ”, προβάλλεται ο μαζικός αγώνας διεκδίκησης για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ενάντια στις συνθήκες γαλέρας που συνδιαμορφώνουν εργοδοσίες και κυβερνήσεις, ενάντια στο χτύπημα της αγωνιστικής στάσης των εργαζομένων!

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της Etraveli. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Στηρίζουμε τη στάση εργασίας τους, για επαναπρόσληψη του συναδέλφου τους, υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς και κατοχυρωμένα δικαιώματα, μέτρα ασφάλειας και υγείας στους χώρους δουλειάς!

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ