27 Νοέμβρη 18.30 στον κινηματογράφο Τριανόν συμμετέχουμε στη σύσκεψη των σωματείων

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι και όλες οι εργαζόμενοι/ ες στην καθημερινότητα μας, με την ακρίβεια να μας αφήνει “ταπί” λίγες μέρες αφού πληρωθούμε, τόσο στα ενοίκια, το ρεύμα τα είδη πρώτης ανάγκης όσο και στην περαιτέρω εμπορευματοποίηση της υγείας, της παιδείας, με τους μισθούς μας να μένουν στα ίδια επίπεδα και την κατάσταση που διαμορφώνεται στους χώρους μας να γίνεται πραγματικά επικίνδυνη, τη φοροληστεία να μεγαλώνει, είναι γνωστή και μη ανεκτή.

Μετά από μια εξαντλητική για εμάς σεζόν και απίστευτα κερδοφόρα για την εργοδοσία όπως και για όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι προϋπόθεση για την ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία των επιχειρήσεων ειναι η χειροτέρευση των όρων εργασίας και αμοιβής μας. Ακόμα και τώρα η εργοδοσία αρνείται να ικανοποιήσει οποιοδήποτε δίκαιο αίτημα μας, όπως την πληρωμή των εξόδων μετακίνησης και αρκέστηκε σε ένα μικρό μπόνους σε κάποιους μόνο και όχι στο σύνολο των εργαζομένων και μάλιστα για λίγο. Την ίδια στιγμή που παραμένουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού, εργαζόμενοι δουλεύουν με μονό ή σπαστό ρεπό και οι άδειες δίνονται όπως βολεύει την επιχείρηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να δυναμώσουμε την οργάνωση μας και τον αγώνα με κριτήριο τις δικές μας ανάγκες! Για να διεκδικήσουμε αξιοπρεπείς μισθούς, δουλειά με δικαιώματα! Σε αυτα πλαίσια θεωρούμε πως είναι αναγκαία η συμμετοχή μας στη σύσκεψη των σωματείων, εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη στις 18.30 στον κινηματογράφο Τριανόν και καλούμε όποιον συνάδελφο η συναδέλφισσα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει!