ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙς 16.00




 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να συμμετέχουμε μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων τη Δευτέρα 2 Οκτώβρη στις 16.00 στο ξενοδοχείο Wyndham, στην πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο). Έχει προκηρυχτεί στάση εργασίας 15.00- με 19.00 για τη διευκόλυνση της συμμετοχής.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη που προβληματίζεται για τα όσα αντιμετωπίζουμε, που λέει «δεν πάει άλλο» με την εντατικοποίηση, την πολυαπασχόληση, τους μισθούς που παραμένουν καθηλωμένοι και δε βγαίνει ο μήνας, να συμμετέχουν στην πιο ζωντανή διαδικασία ενός σωματείου, τη γενική του συνέλευση. Εκεί που θα συναντηθούμε με άλλους εργαζόμενους από ξενοδοχεία, εστιατόρια και catering της Αττικής, που αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και ο καθένας και η καθεμία μπορεί ελεύθερα να πει τη γνώμη και τον προβληματισμό του, χωρίς τον εργοδότη πάνω από το κεφάλι του, να αποφασίσουμε συλλογικά για τη συνέχιση της αγωνιστικής μας δράσης ώστε να εμποδίσουμε την επίθεση της εργοδοσίας και της κυβέρνησης, να παλέψουμε για να έχουμε κατακτήσεις!

Ειδικότερα απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους εκείνους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που συμμετείχαν και  συνέβαλαν με κάθε τρόπο στη διαμόρφωση του σχεδίου συλλογικής σύμβασης εργασίας, που συμβάλλουν με κάθε τρόπο στη λειτουργία και τη ζωή του σωματείου να δώσουν το παρόν ώστε όλοι μαζί να μαζικοποιήσουμε το Συνδικάτο, για να δυναμώσουμε εμείς απέναντι σε κράτος και εργοδοσία.

Δε δεχόμαστε ότι είναι «κανονικότητα»  να δουλεύουμε δύο και τρεις δουλειές μήπως και μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, όπως προβλέπει ο νέος νόμος που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση, ότι το μέλλον μας είναι 13 ώρες δουλειά μέχρι τα 74. Σηκώνουμε το ανάστημα, έχουμε απαιτήσεις να ζήσουμε όπως μας αξίζει στον 21ο αιώνα.

Γι’ αυτό συμπορευόμαστε με τους εργαζόμενους του κλάδου που έχουν επιλέξει τον ίδιο δρόμο, έχουμε συναντηθεί ξανά στις κινητοποιήσεις για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη, στις κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο Χατζηδάκη, στους αγώνες για τη διασφάλιση του εισοδήματος μας την περίοδο της πανδημίας, στον αγώνα για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης στον κλάδο.

Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, το Συνδικάτο και το σωματείο μας για να είναι πιο δυνατή η φωνή μας! Συμμετέχουμε στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ