Σάββατο 4 Μάρτη 11.00 και 21.00 συσκέψειςσωματείου

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,  

Συζητάμε και σχεδιάζουμε τη συνέχεια της δράσης μας για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη σύσκεψη του σωματείου το Σάββατο 4 Μάρτη στις 11.00 στον 3ο όροφο στη Γευσήνους και στις 21.00 στα Everest στον σταθμό του μετρό Αεροδρόμιο.  
Συνεχίζουμε τον αγώνα για εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης στην εστίαση και υπογραφή νέας με αυξήσεις στους μισθούς μας, κατοχύρωση του 5θήμερου-8ωρου-40ώρου, χωρίς να συμψηφίζονται τα επιδόματα με το μισθό μας αλλά να αποτελούν προσαύξηση σε αυτόν, κάλυψη των εξόδων μετακίνησης μας, πληρωμή των επιδομάτων προϋπηρεσία. Συμμετέχουμε στην πανελλαδική στάση εργασίας Τετάρτη 8 Μάρτη 12.00- 16.00, παγκόσμια ημέρα της εργαζόμενης γυναίκας.
Παράλληλα, καλούμε τους συναδέλφους μας να στηρίξουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο και δώσουμε το μαζικό παρών στην κινητοποίηση που οργανώνουν την Κυριακή 5 Μάρτη στις 11.00 στο Σύνταγμα. Εκφράζουμε εκ νέου τη θλίψη μας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, το έγκλημα αυτό δε θα το αφήσουμε να συγκαλυφθεί, την ώρα που οι καταγγελίες των εργαζομένων πληθαίνουν ως προς την ασφάλεια των επιβατών και στη γραμμή Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.