Αλληλεγγύη στους εργαζομένους στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Καταγγέλουμε την εργοδοσία του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ που σέρνει στα δικαστήρια  τους συναδέλφους μας και τελικά να βγάλει παράνομη την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το επιχειρησιακό για τις 21/9 μέσα από τη Γενική του Συνέλευση, αξιοποιώντας  το Νόμο Χατζηδάκη.
   Η εργοδοσία εδώ και καιρό αξιοποιεί τους αντεργατικούς νόμους της κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων προχωρώντας σε προειδοποιητικές απολύσεις (με τη μισή αποζημίωση), απειλές και τρομοκρατία την ώρα που βρισκόμαστε ακόμα μέσα στην καλοκαιρινή σεζόν και η εντατικοποιηση τσακίζει κόκαλα!
  Οι εργαζόμενοι στην SSP στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους λαι τις συναδελφισσες του ξενοδοχείου TITANIA  στον δίκαιο αγώνα τους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, για να υπογράψουν επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας, να σταματησει η εντατικοποίηση, να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις και συνολικά για καλύτερους όρους εργασίας. Άλλωστε και εμείς αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα στο χώρο εργασίας μας και ξέρουμε καλά πως με τους αγώνες μας με κριτήριο τις ανάγκες μας, με την αλληλεγγύη μπορούμε να τα καταφέρουμε! 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ TITANIA!