Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των Συνδικάτων Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 19.00 στο Υπ. οικονομικών και στη συγκέντρωση των ξενοδοχοϋπαλλήλων Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 10.00 στο Υπουργείο Εργασίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των υπόλοιπων συνδικαλιστικών οργανώσεων στον αγώνα για να μην πληρώσει ο λαός ξανά τα σπασμένα, καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη στις 19.00 στο Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα. Να δυναμώσει ο αγώνας για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, πάνω από το ύψος του πληθωρισμού, κατάργηση των φόρων σε ρέυμα και φυσικό αέριο, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Μείωση τιμών και πλαφόν στα βασικά είδη, στην ενέργεια, στα καύσιμα, διαγραφή των χρεών, για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, τρόφιμα. 
Δίνουμε απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Σ. Πέτσα ότι "όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" και δηλώνουμε ότι "Δεν προσαρμοζόμαστε- Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε"!

Δυναμώνουμε το σωματείο μας για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, για την πληρωμή ρεπό και υπερωριών ως πρόσθετες ώρες και όχι διευθέτηση του χρόνου εργασίας, για υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς, με 8ωρο- 5θήμερο- 40ωρο, καθορισμένες ειδικότητες και καθήκοντα, με κάλυψη των εξόδων μετακίνησης. 
Συντονίζουμε τον αγώνα μας με τους ξενοδοχοϋπάλληλους  που διεκδικούν υπογραφή τοπικής συλλογικής σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις, 5θήμερο- 8ωρο, κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και μετατροπή των ορισμένου χρόνου συμβάσεων σε αορίστου. καλούμε σε συμμετοχή τους συναδέλφους στην απεργιακή συγκέντρωση των ξενοδοχοϋπαλλήλων την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη στις 10.00 στο Υπουργείο Εργασίας.