ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

 Η ακρίβεια έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η υποτειθέμενη αύξηση του βασικού μισθού ούτε που μπορέσαμε να τη δούμε στους μισθούς μας.

Πλέον, είναι περισσότερα από 10 χρόνια που οι μισθοί μας παραμένουν καθηλωμένοι και ουσιαστικά έχουν μειωθεί αφού ο πληθωρισμός έχει φτάσει στο 8%.

Δε γίνεται άλλο να τελειώνει ο μισθός μας δέκα μέρες αφού πληρωθούμε, να σκεφτόμαστε τι να μην ψωνίσουμε από τα απαραίτητα στο σούπερ μάρκετ μπας και βγει ο μήνας, να τρομάζουμε όποτε έρχεται κάποιος λογαριασμός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου πρόσφατα κατέθεσε σχέδιο επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, προκειμένου να κατοχυρωθούν κάποια δικαιώματά μας,να αυξηθούν οι μισθοί μας και να προστεθούν επιδόματα που έχουν κοπεί, και με βάση αυτό κάλεσε την εταιρεία σε διαπραγματεύσεις.

Θεωρούμε πως το ελάχιστο που μπορεί άμεσα να ανακουφίσει κάπως όλους τους εργαζόμενους είναι η κάλυψη των εξόδων της μετακίνησής μας, τόσο για τους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ, το ΚΤΕΛ όσο και για τους εργαζόμενους που έρχονται με το όχημά τους. Το ποσό αυτό να μην συμψηφιστεί με το μισθό που ήδη παίρνουμε.

Καλούμε την εταιρεία άμεσα να δεχτεί το συγκεκριμένο αίτημα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.

ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΕΣ- ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ- ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.





ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΗ- 11.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ