11 και 18 Γενάρη οι εκλογές του σωματείου. ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής για τροποποίηση προγράμματος λόγω των πολλών κρουσμάτων.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης της εφορευτικής επιτροπής που εκλέχτηκε στην τακτική γενική συνέλευση του Σωματείου μας στις 18 Δεκέμβρη, η οποία όριζε τις εκλογές του Σωματείου την ερχόμενη Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Γενάρη, κρίνουμε πως, λόγω της κατάστασης όπως αυτή έχει διαμορφωθεί με την έξαρση της πανδημίας και τους πολλούς συναδέλφους μας που νοσούν με κορονοϊό, χρειάζεται τροποποίηση του προγράμματος των εκλογών.

Επομένως, οι εκλογές του Σωματείου μας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Γενάρη και την Τρίτη 18 Γενάρη, από τις 9.30 μέχρι τις 17.30.

Βάση του καταστατικού μας, προβλέπεται η πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών μέχρι και ένα μήνα μετά την τακτική μας γενική συνέλευση.

Ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών θα είναι στον 3ο όροφο, δίπλα στο εστιατόριο «Γευσήνους», αφού η επιχείρηση για μία ακόμη φορά δεν έχει παραχωρήσει αίθουσα, ενώ ούτε η εταιρεία του αεροδρομίου μας έχει παραχωρήσει κάποια αίθουσα, παρόλο που έγκαιρα έχουμε κοινοποιήσει το πρόγραμμα των εκλογών μας.

Η προθεσμία για τις υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους στις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις λήγει την Παρασκευή 7 Γενάρη, το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να γίνουν μέλη του σωματείου και να συμμετέχουν στις εκλογές, εκτός από τα διευθυντικά στελέχη.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση σε όλους τους συναδέλφους μας και τους συγγενείς τους.

Η εφορευτική επιτροπή