ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10.00 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ FLOCAFE- LA PASTERIA

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

η Γενική Εκλογοαπολογιστική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, όπως έχουμε ανακοινώσει, το Σάββατο 18 Δεκέμβρη στις 10.00 στο κατάστημα FLOCAFE- LA PASTERIA, αφού η διοίκηση της εταιρείας δεν παραχωρεί αίθουσα για να πραγματοποιηθεί αλλού μέσα στο αεροδρόμιο.

Η αδιάλλακτη στάση της διοίκησης της εταιρείας να μην παραχωρήσει αίθουσα για την πραγματοποίηση της γενικής μας συνέλευσης (για το οποίο είναι υποχρεωμένη βάσει νόμου) είναι συνέχεια της άρνησής της να παραχωρήσει χώρο στο σωματείο ώστε να το απαξιώσει και να μην ισχυροποιηθεί. Συνεχίζει με κάθε τρόπο να βάζει εμπόδια στην οργάνωσή μας, στη ζωντανή συζήτηση για τα όσα μας απασχολούν, για τα προβλήματά μας στο χώρο και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Επιδιώκει να είναι ο κάθε εργαζόμενος μόνος και η κάθε εργαζόμενη μόνη της, χωρίς οργάνωση, χωρίς δύναμη για να έχει το «ελεύθερο» να καταπατά τα δικαιώματά μας ώστε να αυξήσει περισσότερο την κερδοφορία της.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας η συλλογική συζήτηση και δράση, έχουν δοθεί πολλοί αγώνες- μάλιστα αιματηροί- για την κατοχύρωση αυτών των δικαιωμάτων και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τα καταπατά. Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, μέσα από τη συλλογική μας οργάνωση, μέσα από το σωματείο μπορούμε να βελτιώσουμε τους όρους εργασίας μας, να κατακτήσουμε δικαιώματα που να αντιστοιχούν στις ανάγκες μας. 


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ