Συζήτηση και οργάνωση της συνέχειας των κινητοποιήσεων! Δευτέρα 5/10 18.00 συνέλευση.

 

Όλοι στη συνέλευση του σωματείου Δευτέρα 5 Οκτώβρη, 18.00, στη Γλάδστωνος 3 (στοά Φέξη, Ομόνοια)

Συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση Τετάρτη 7/10, 10.00 στο Εφετείο με αίτημα «οι ναζί να πάνε φυλακή»!

Κλιμακώνουμε με πανεργατικό πανελλαδικό συλλαλητήριο 13 Οκτώβρη! 

Καλούμε κάθε συνάδελφο να συμμετέχει στη συνέλευση του σωματείου για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην πολιτική που μας εξαθλιώνει.

 Κάθε μέρα που περνάει η κυβέρνηση και η εργοδοσία συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν. Δεν φτάνει που τόσο καιρό ζούμε στην ανασφάλεια, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, νέα μέτρα είναι στα σκαριά για να μας φορτώσουν τη νέα οικονομική κρίση με στόχο ότι έμεινε όρθιο από την προηγούμενη δεκαετή επίθεση. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τη δυναμική παρέμβαση των σωματείων του κλάδου στις 28 Σεπτέμβρη όπου μετά το δώρο Χριστουγέννων, επόμενος στόχος είναι οι άδειες, η προστασία των ανέργων και η συλλογική οργάνωση και δράση των σωματείων.

Φαίνεται καθαρά ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή πέρα από το να εντείνουμε τους αγώνες μας, πιο πολλοί εργαζόμενοι να συμμετέχουν στη συλλογική συζήτηση και δράση! Άλλωστε, ότι καταφέραμε να αποσπάσουμε, όπως την καταβολή του επιδόματος αδείας στην εταιρεία, έγινε με παρέμβαση και πίεση του σωματείου μας.

Το πρόβλημα επιβίωσης μας δε λύνεται με το πενιχρό εισόδημα των 534 που λαμβάνουμε όποτε θυμάται η κυβέρνηση, ούτε η ανοχή στην εντατικοποίηση και τη λογική «τα κεφάλια μέσα, να σώσουμε ότι σώζεται» θα εμποδίσει το σχεδιασμό της εργοδοσίας να διασφαλίσει την κερδοφορία της μεταφέροντας τα βάρη στις δικές μας πλάτες.  Την ίδια στιγμή «νέα πακέτα» ετοιμάζονται για λογαριασμό των μεγάλων εργοδοτών, με επιδότηση της εργασίας για τους εργαζόμενους του κλάδου το επόμενο διάστημα. Κυριολεκτικά, θέλουν να πληρώνουμε για να δουλεύουμε!

Ο μύθος του τουρισμού έφερε πακτωλό χρημάτων στα ταμεία των εργοδοτών και η κυβέρνηση συνεχίζει να τους δίνει προνόμια ώστε να μη δώσουν ούτε ένα ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων, όλων εμάς που η σκληρή δουλειά μας απέφερε αυτά τα κέρδη.

Αφήνουμε πίσω τους δισταγμούς, χρειάζεται να σημάνει ξεσηκωμός! Η αγανάκτηση που υπάρχει να συναντηθεί με την οργάνωση, τη συλλογική συζήτηση και δράση!

Συμμετέχουμε μαζικά στη συνέλευση του σωματείου Δευτέρα 05/10, στις 18.00 στη Γλάδστωνος 3 (στοά Φέξη, 7ος όροφος).

Συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση Τετάρτη 07/10, στις 10.00 έξω από το Εφετείο και απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής! Που αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος, που σπέρνει το δηλητήριο του ρατσισμού. Γνωρίζουμε καλά πως αξιοποιείται για να καταστείλει τους αγώνες των εργαζομένων, προκειμένου οι εργοδότες να ξηλώσουν τα δικαιώματά μας, όπως έγινε στην προηγούμενη κρίση.

Προχωράμε σε συσκέψεις, ενημερώσεις 8/10 με 11/10 σε γειτονιές της Αττικής ώστε το κάλεσμα του σωματείου μας να φτάσει σε όλους τους εργαζόμενους.

Κλιμακώνουμε με συμμετοχή στο πανεργατικό, πανελλαδικό συλλαλητήριο Τρίτη 13/10!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ