Αίτημα του σωματείου να γνωστοποιηθεί η "επιτροπή υγιεινής" στους εργαζόμενους και να συμμετέχει εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Προς: 1) κ. Δ. Θεοδώρου, Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού, 2) κ. Ε. Πετράκη, Διευθυντή Καταστημάτων στο Δ. Α. Α., 3) κ. Κ. Καυκαλιά, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Κοινοποίηση: 1) Γεν. Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας, 2) Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Παλλήνης. 

Θέμα: Σχετικά με την απαντητική σας επιστολή (24/08/2020). 

Κύριοι, 

Σε σχέση με τα όσα απαντήσατε στο αίτημα της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης και του κλαδικού Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων για συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας, θα θέλαμε να σταθούμε στο εξής: 

Δεδομένου ότι έχουμε επανειλημένα εκφράσει την ανησυχία μας για τα μέτρα προστασίας της υγείας των συναδέλφων μας που εργάζονται, σε ένα χώρο όπου εκ των πραγμάτων είναι στην «πρώτη γραμμή» έκθεσης της υγείας τους σε συνθήκες πανδημίας, στην απαντητική σας επιστολή μας ενημερώσατε για τη σύσταση επιτροπής που παρακολουθεί την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η οποία προβαίνει σε συναφείς επισημάνσεις και υποδείξεις προς τη διοίκηση της εταιρείας. Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε από ποιους απαρτίζεται αυτή η επιτροπή αλλά και να συμμετέχει εκπρόσωπος των εργαζομένων από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας, καθώς θεωρούμε πως η συμβολή μας θα είναι καθοριστική. 

Αναμένουμε την απάντησή σας.