Καταγγελία για στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού την Πρωτομαγιά

     Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ που για μία ακόμη φορά στήνει απεργοσπαστικό μηχανισμό μπροστά στην απεργία της 1ης Μάη.

     Αφού πρώτα φρόντισε, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου να έχουν ρεπό την 1η Μάη αλλά και όσους εργαζόμενους «θεωρεί» ότι θα δήλωναν απεργία, δε δέχεται από άλλους εργαζόμενους να δηλώσουν απεργία επειδή δεν ενημέρωσαν πριν βγει το πρόγραμμα για να τους βγάλουν και αυτούς σε ρεπό.

     Τόσο πολύ φοβούνται τη συμμετοχή στην απεργία. Αποτελεί σημαντικό όπλο των εργαζομένων, όπως φαίνεται και από την ίδια την ιστορία του εργατικού κινήματος, από τις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς που τιμάμε αύριο. Γι’ αυτό «λυσσούν» με την απεργία και παίρνουν μια σειρά μέτρα για να μην έχει συμμετοχή.

     Φαίνεται, όμως, και ένα ακόμη πράγμα: η εργοδοσία δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να δώσει εκατοντάδες ευρώ σε ταξί προκειμένου να έρθουν οι εργαζόμενοι στη δουλειά μέρα πανεργατικής απεργίας, δε συζητά, όμως, ούτε στο ελάχιστο να πληρώνει τα έξοδα μετακίνησης των εργαζομένων, κάτι που θα αποτελέσει σημαντική ανακούφιση.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΗ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ, ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ