Καταγγελία για απόλυση αγωνιστή συναδέλφου από την SELECT SERVICE PARTNER

     Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

     Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της SSP που, την Τρίτη 22/01/18, προχώρησε στην απόλυση συναδέλφου μας, μέλος του σωματείου μας.

     Ο συνάδελφος συμμετείχε σε όλες τις κινητοποιήσεις του σωματείου μας στο χώρο, ενώ διεκδικούσε για το πόστο του, καθορισμό καθηκόντων και κυλιόμενο ωράριο.

     Όλοι μας έχουμε ακούσει τους πανηγυρισμούς για τις «καταπληκτικές επιδόσεις» του αεροδρομίου της Αθήνας, για τον τεράστιο όγκο των αφίξεων και κατ’ επέκταση την τεράστια κερδοφορία που επέφερε και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό. Η SSP, που διαθέτει τη μεγάλη πλειοψηφία των καταστημάτων του κλάδου επικαλείται..... περικοπές!!!

     Από τη μία, λοιπόν, αυξάνουν τα κέρδη τους και ανοίγουν νέα καταστήματα, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν να μειώσουν αυτό που αποκαλούν «κόστος», δηλαδή εμάς, τα δικαιώματά μας στη δουλειά, στην ξεκούραση. Γι’ αυτό θέλουν να «ξεμπερδεύουν» με τις άδειές μας τώρα που δεν έχει τόση δουλειά, για να μπορούν το καλοκαίρι να μας «ξεζουμίζουν» και να μην πάρουν ούτε το απαραίτητο προσωπικό, γι’ αυτό προχωρούν σε απολύσεις.

     Συνάδελφοι, η απόλυση του συναδέλφου δεν έγινε τυχαία. Για μία ακόμη φορά η εργοδοσία προσπαθεί να χτυπήσει το σωματείο, πρώτα με συκοφαντίες και τώρα προχωρώντας στην απόλυση μέλους του σωματείου μας. Θέλει στο χώρο να επικρατεί σιγή νεκροταφίου, να μην κινείται τίποτα, να μην υπάρχει καμία αντίδραση όσο η ίδια θα σχεδιάζει ποια δικαιώματά μας θα καταργήσει.

     ΩΣ ΕΔΩ!!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ.

     ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.

     ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!

     ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ!!!

     Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ